An aniversar pentru Joskin, partener Biso Romania

Anul 1984 a marcat un punct de cotitura in istoria companiei Joskin, care a produs atunci prima vidanja, un model cu o capacitate de 3.500 de litri. 

30 de ani mai tarziu, lumea agricola a cunoscut o evolutie semnificativa, in ritmul dezvoltarii grupului Joskin si al materialelor performante pentru care utilajele sale sunt celebre si apreciate in intreaga lume. Atentia deosebita a acestui brand fata de calitate si rezistenta in timp, la preturi accesibile, sunt doar cateva motive pentru care Biso Romania a decis sa includa in portofoliul sau de echipamente si  masini agricole intreaga gama de produse propusa de Joskin.

Cu ocazia acestui an jubileu, compania Joskin a decis sa se intoarca in timp si sa lanseze un model al primei vidanje marca Joskin, la o scala 1/32.

In perioada 4 – 7 iunie fermierii pot testa la Agriplanta una dintre cele mai performante vidanje create de Joskin. De asemenea, echipa Biso ii asteapta cu multe informatii despre masinile agricole cele mai potrivite pentru a obtine maxim de la recolta lor.

Publicat in 4-iun-2015