Biso Romania, Partener Gold al Conferintei Nationale a Agricultorilor, ofera ca premiu 3 zile la Agritechnica, Hanovra

Compania de masini si utilaje agricole Biso Romania se alatura si in acest an, in calitate de Partener Gold, Conferintei Nationale a Agricultorilor, organizata de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), in data de 26 mai. Este al treilea an in care Biso Romania sustine acest eveniment de amploare pentru fermierii romani, care va avea la aceasta editie tema “Agricultura Romaniei: viitor sau istorie”. 

In cadrul conferintei, le-am pregatit noutati importante celor care ne vor vizita standul, cea mai mare dintre acestea fiind posibilitatea de a castiga o participare de 3 zile la Agritechnica (Hanovra, Germania), cea mai amplaexpozitie de utilaje agricole din lume. Totodata, pe durata conferintei, echipa de consultanti a Biso Romania le va sta la dispozitie agricultorilor pentru a le oferi informatii despre echipamentele agricole cele mai potrivite pentru ferma lor.

“Exista argumente puternice pentru care Biso Romania si LAPAR si-au propus sa dezvolte un parteneriat solid si pe termen lung. Utilajele agricole au un impact important asupra nivelului de securitate alimentara al unei tari, asupra dezvoltarii economice a acesteia si, nu in ultimul rand, asupra protectiei mediului”, arata Andreas Feichtlbauer, Director Executiv, Biso Romania. “Impactul nu se reflecta doar la nivel macro-economic. Conform estimarilor clientilor nostri, folosirea unor utilaje moderne, achizitionate conform cu recomandarile consultantilor nostri, pentru a fi perfect adaptate nevoilor lor, le-a adus o economie de timp de 40% si o scadere cu 50% a costurilor cu forta de lucru. Studiile arata ca unele aplicatii folosite in agricultura de precizie pot determina o scadere cu pana la 75% a costurilor input-urilor si de intretinere a utilajelor, crescand, in acelasi timp, volumul recoltelor”, precizeaza acesta.

Laurentiu Baciu, Presedintele LAPAR, arata ca nu se poate face performanta daca exploatatiile agricole nu sunt modernizate cu utilaje agricole de ultima generatie, care sa le ofere o respectare a verigilor tehnologice de buna calitate, la timpul potrivit, in conditii performante.


Biso – 10 ani de profesionalism in Romania

Compania austriaca BISO Schrattenecker este prezenta in 30 de tari din intreaga lume, avand o traditie de peste 75 de ani in oferirea de solutii tehnologice dedicate imbunatatirii performantelor si a randamentului recoltelor. Consecventa cu angajamentul sau de a fi partenerul de incredere al fermierilor, compania produce si comercializeaza echipamente recunoscute la nivel mondial pentru tehnologiile inovatoare si performante. Prezenta de 10 ani pe piata romaneasca de profil, BISO Romania se diferentiaza prin serviciile conexe oferite la cel mai inalt grad de profesionalism si calitate: service, solutii financiare, consultanta. Echipa BISO este formata din specialisti cu o pregatire impecabila in ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale echipamentelor din portofoliu si cu o foarte buna cunoastere si intelegere a pietei agricole. 

Publicat in 19-mai-2015