BISO Romania – un portofoliu bogat pentru cultivarea de soia

Portofoliul de utilaje al Biso Romania este bogat in echipamente care se pliaza pentru cultivarea de soia, potrivite atat pentru toate tipurile de buget, cat si pentru diferitele tipuri de ferme agricole, de la cele mici, pana la cele cu intinderi mari de teren. Acest lucru a fost evidentiat in cadrul Conferintei Donau Soja, organizata de Asociatia Donau Soja,in data de 12 martie, la Centrul de Competenta Agricola din Drajna al Biso Romania.

“Cunosc BISO atat din perspectiva unui fost competitor, cat si ca membru al Asociatiei Donau Soja si stiu ca are o echipa profesionista, capabila sa asigure asistenta tehnica si consultanta fermierilor pentru achizitionarea utilajelor agricole pentru soia de care au intr-adevăr nevoie”, a declarat pentru revista Biso Magazine Dragos Dima, reprezentantul Asociatiei Donau Soja in Romania.
 
Cu ocazia conferintei, Centrul de Competenta Agricola din Drajna al Biso Romania a strans laolalta peste 160 de fermieri, asociatii profesionale, autoritati, reprezentanti ai unor companii importante din agribusiness si presa agricola.
 
Partenerul media principal al evenimentului a fost Agro TV.

Publicat in 24-mar-2015