Biso Romania, campioana la flexibilitate si profesionalism

La aniversarea a 10 ani de prezenta pe piata romaneasca, Biso Romania a derulat primul studiu intern privind brandul sau de angajator, asa cum este acesta perceput  de echipa Biso. Rezultatele ne-au bucurat si ne-au confirmat ca suntem, impreuna, pe calea cea buna!  

Flexibilitatea, profesionalismul si competitivitatea sunt principalele trei atribute care definesc cel mai bine Biso Romania ca si angajator, comparativ cu alte companii de pe piata de masini agricole din tara noastra. Viziunea, curajul si strategia se afla in topul 3 al valorilor companiei, conform angajatilor Biso. Acestia au aratat ca apreciaza in mod special oportunitatile de evolutie profesionala, echipa profesionista si mediul de lucru oferite de compania austriaca pe piata romaneasca.

40% dintre respondenti au selectat maximul de puncte (5) la intrebarea “Cat de mandru sunteti sa lucrati pentru Biso Romania?” Niciunul nu a selectat cel mai mic numar de puncte (1).

Rezultatele studiului confirma eforturile companiei de a se dezvolta permanent si de a fi constant in linie cu tendintele de ultima ora de pe piata internationala de profil, in ceea ce priveste suportul oferit agricultorilor pentru alegerea celor mai potrivite utilaje pentru ferma lor. Aceasta perspectiva le ofera angajatilor Biso un cadru de dezvoltare si perfectionare continua, unic pe piata fortei de munca de profil din Romania.

Publicat in 27-ian-2015