Ag Leader – “Este din ce in ce mai important pentru fermieri sa analizeze date de pe teren”

Ag Leader Technology a anuntat recent incheierea unei colaborari cu AGCO pentru oferirea tehnologiilor sale de precizie combinelor AGCO.  Pentru combinele disponibile incepand cu anul 2015, modelele Gleaner S8, Massey Ferguson 9505 si Challenger 500E, exista  optiunea instalarii, inca din fabricatie, a unui sistem de monitorizare Ag Leader.  De asemenea se pot comanda separat monitoarele Ag Leader® Integra si Versa.

“Prin adaugarea unui sistem de monitorizare Ag Leader la combina, operatorul poate vedea in timp real harti ale campului si ale nivelului de umiditate, beneficiind, astfel, de un feedback instant privind performanta recoltei, direct de pe teren,” arata Roger Zielke, Product Manager.

Fondatorul si proprietarul Ag Leader, Al Myers,  a dezvoltat , in urma cu 20 de ani, primul sistem de monitorizare a campului folosit la scara larga, ceea ce a determinat dezvoltarea  segmentului de tehnologie de inalta precizie in industria utilajelor agricole. Astazi compania ofera o gama completa de produse dedicate agriculturii  de precizie, de la semanat, pana la recoltat, printr-o retea de dealeri extinsa la nivel global.

“Stim ca este din ce in ce mai  important pentru fermieri sa adune si sa analizeze date de pe teren, pentru a le folosi in luarea deciziilor de managementul fermei,  pentru ca acestea au un impact semnificativ asupra recoltelor,” mai spune Zielke added. 

Publicat in 10-ian-2015