Mos Craciun a venit pentru echipa Biso Romania

Vineri, pe 12 decembrie, echipele Biso Romania si Biso Bulgaria au sarbatorit, impreuna, apropierea Craciunului, printr-o petrecere organizata la show-room-ul din Drajna al companiei Biso Romania.

    

Seara a venit cu mai multe surprize pregatite pentru cei aproape 100 de angajati prezenti. Una dintre acestea li s-a dezvaluit participantilor chiar la debutul petrecerii si a constat intr-un scurt program artistic oferit de copiii de la Palatul Copiilor din Calarasi, care a inclus frumoase momente de colinde si de dans traditional si modern. Prezent la petrecere, ca in fiecare an, Franz Schrattenecker,Presedintele Grupului Biso Schrattenecker, le-a multumit echipelor pentru eforturile facute de-a lungul anului 2014, care a fost unul provocator. „Activitatea fiecaruia dintre voi este o veriga importanta in succesul afacerii, care influenteaza intr-un fel sau altul intregul sistem. Sunt increzator ca in anul 2015 vom culege roadele muncii fiecaruia dintre noi si ca lansarea pe piata a headerului de aluminiu de 18 metri ne va ajuta sa facem cativa pasi importanti inainte in dezvoltarea companiei”, a aratat acesta.

 

Un alt moment special a fost anuntarea de catre Andreas Feichtlbauer, Director Executiv Biso Romania si Bulgaria, a primei editii a premiilor „Cel mai bun angajat al anului”, care le-a adus recunoastere angajatilor care au dat dovada excelentei in aria lor de activitate (vanzari, service sau administrativ), pe parcursul anului 2014, manifestand valori apreciate de companie, precum dorinta de perfectionare permanenta, organizare sau determinare. „In curand Biso va sarbatori numarul campionilor, prin aniversarea a 10 ani de prezenta in Romania. In avanpremiera acestui moment, am pregatit o surpriza pentru voi, care imi doresc sa devina o traditie a petrecerilor noastre de Craciun: Premiile ‹‹Cel mai bun angajat al anului››. Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, va multumesc tuturor pentru eforturile facute de-a lungul anului care se incheie in curand si as vrea sa stiti ca fiecare dintre voi este special si reprezinta o parte importanta a echipei. Va urez Sarbatori Fericite atat voua, cat si familiilor voastre!”.

 

Apoi, toata lumea prezenta a descoperit cadourile pregatite de Secret Santa dar si de Biso Santa iar petrecerea s-a incheiat spre dimineata.

 

Publicat in 17-dec-2014