Fiti printre primii care citesc Biso Magazine!

Dragi parteneri Biso, in aceasta saptamana lansam, atat in varianta tiparita cat si electronica, revista Biso Magazine. Prin ea ne-am propus sa facem un pas inainte in relatia cu dvs., pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a va aduce informatii de valoare, care sa va sprijine in activitatea dvs.

In paginile Biso Magazine, prima publicatie de acest gen prezenta pe piata romaneasca de utilaje agricole, veti regasi noutati de ultima ora din domeniu, recomandari de utilaje si piese, in functie de sezon, interviuri cu fermieri despre deciziile lor in ceea ce priveste modalitatile optime de lucrat pamantul si opinii ale unor lideri din industria agricola, pe teme de interes. In plus, veti cunoaste echipa Biso si veti afla multe lucruri despre noi si despre cele mai bune modalitati prin care va putem fi de folos. Asadar, va invitam sa descoperiti primul numar ar revistei Biso Magazine in josul paginii.

 

Pentru inceput, un nou numar al revistei va ajunge in ferma, in biroul sau in casuta dvs. postala de 3 ori pe an. Promitem ca va va vizita mai des, daca din mesajele primite de la dvs. vom intelege ca va este utila o frecventa mai mare a aparitiei acesteia.

 

Ne dorim ca Biso Magazine sa fie doar un alt mod de dialog cu dvs., de aceea am fi bucurosi sa o realizam impreuna cu dvs.! Va asteptam cu noutati sau oricand doriti sa ne transmiteti un gand ori o informatie, la telefon 0757.123.451 sau mail marketing@bisoromania.com.

 

Echipa Biso

 

 

 

Publicat in 18-nov-2014