Succes mondial pentru Biso Ultralight

Hederul Biso Ultralight intra pe piata din Australia 

Hederul Biso Ultralight, o tehnologie unica pe piata mondiala a echipamentelor agricole, dezvoltata de compania austriaca Biso Schrattenecker, face un pas important catre internationalizare. 

Incepand cu luna noiembrie, acesta intra pe piata din Australia, fiind pentru prima data disponibil fermierilor din alta zona a lumii in afara de Europa.

 

Cu o latime de taiere de pana la 16 m, Biso Ultralight reprezinta un pas urias in managementul modern al fermelor. Acesta este fabricat de departamentul de producţie din Austria al Biso Schrattenecker, companie medaliata cu argint in cadrul Agritechnica, cea mai importanta expozitie pentru masini si echipamente agricole la nivel mondial. “Pentru acest proiect investim anual in jur de 3 milioane euro, in activitati de cercetare si dezvoltare, pentru cresterea eficientei si reducerea greutatii combinei si a hederului”, arata Andreas Feichtlbauer, Director Executiv, BISO Romania. 
 
Pana la Biso Ultralight, piata utilajelor agricole se confrunta cu o provocare importanta: combinele erau dotate cu hedere din ce in ce mai mari si, prin urmare, tot mai grele si dificil de manipulat. Sesizand aceasta problema a pietei de profil si a agricultorilor, constructorul austriac Biso Schrattenecker, care are o traditie indelungata in productia de echipamente agricole pentru recoltarea cerealelor, si-a propus sa transforme combinele in masini de curse castigatoare. Si a reusit. Ultralight deschide noi orizonturi in ceea ce priveşte viteza si pierderile minime la recoltare in toate conditiile solului. Materialele de inaltă calitate precum aluminiul si otelul inoxidabil sunt folosite in corelare cu mecanica robusta, hidraulica de prima clasa si ajustarile usor de utilizat. Cu o greutate minima si un maxim de forta, Ultralight asigura taierea optima a recoltei chiar si in conditii grele de recoltare.
 
Caracteristici tehnice Biso Ultralight:
Constructie usoara, facuta dintr-un aliaj de aluminiu si fonta (Patent BISO);
Latime de taiere de la 7,7 pana la 16 m;
Compatibilitate: toate marcile de combine;
Pozitie variabila a masei de taiere – de la 100 mm la + 700 mm (Patent BISO);
Minime vibratii pe toata lungimea hederului datorita a 2 transmisii pe baza de cutite.
 
Biso – partenerul de încredere al fermierilor
 
Compania austriacă BISO Schrattenecker este prezenta in 30 de tari din intreaga lume, avand o traditie de peste 75 de ani in oferirea de solutii tehnologice dedicate imbunatatirii performantelor si a randamentului recoltelor. Consecventa cu angajamentul sau de a fi partenerul de incredere al fermierilor, compania produce si comercializeaza echipamente recunoscute la nivel mondial pentru tehnologiile inovatoare si performante. BISO Romania se diferentiază pe piata romanească de profil prin serviciile conexe oferite la cel mai inalt grad de profesionalism si calitate: service, solutii financiare, consultanta. Echipa BISO este formata din specialisti cu o pregatire impecabila in ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale echipamentelor din portofoliu si cu o foarte buna cunoastere si intelegere a pietei agricole. 
 

Publicat in 12-nov-2014