New Holland T6 AutoCommand a castigat premiul “Best Famer’s Tractor”

Acesta recunoaste tractorul ca fiind ‘Best Famer’s Tractor’ al anului in Olanda. Acesta a fost oferit in 2014 la targul Agrotechniek. De asemenea apare si in revista cu tematica agricola Boerderij din Olanda. Publicata in 1915, aceasta revista lunara are un tiraj de peste un milion de exemplare.

In vederea stabiliri castigatorului, Boerderij a insarcinat un juriu format din jurnalisti din domeniul comertului si a primit in jur de 1000 de pareri de la fermieri si de la antreprenori prin intermediul sitului.
 
Gama New Holland’s T6 de tractoare este considerata a fi alegerea de viitor – atat pentru fermierii ce detin ferme mixte, formate din teren arabil si animale, cat si pentru antreprenori si specialisti in agribusinesses. Juriul a desemnat T6 AutoCommand™  ca castigator bazandu-se pe o serie de factori cum ar fi design-ul, tehnologia, confortul si calitatea. Aerodinamica tractorului, faptul ca este intuitiv de operat si nivelul ridicat de confort se datoreaza multi premiatei cotiere SideWinder™ II ce contine cele mai des folosite comenzi, si a cabinei Horizon™, ce ofera un nivel ridicat de confort si vizibilitate excelenta pentru toate sarcinile ce le are de indeplinit. Acest model are de asemenea incorporata tehnologia ECOBlue SCR ce respecta standardul Tier 4A pentru a creste productivitatea si profitabilitatea. 
 
Sistemul optional pentru putea fata SuperSteer™ ofera manevrabilitate remarcabila, iar impreuna cu optiunea Terraglide™ (ofera suspensie cu integrare completa pentru puntea fata)  ofera un condus placut atat pe camp cat si pe drum asfaltat. 
 
Sursa: www.agri.eu

Publicat in 15-oct-2014