BISO Romania la Targul pentru fermieri AGRALIM 2014

BISO Romania a participat in perioada 18-21 septembrie la Targul pentru Fermieri AGRALIM 2014, organizat in localitatea Ezareni, judetul Iasi.  Este pentru prima data cand BISO Romania participa la aceasta expozitie, apreciind locatia si organizarea acesteia ca fiind favorabile pentru imbunatatirea relatiei cu clientii din zona Moldovei.

La expozitie, BISO Romania a prezentat utilaje de top din portofoliul sau de vanzari, cum sunt Combina New Holland CX 5080 si culegatorul de floarea-soarelui pe 6 randuri BISO Sunpower, Tractorul New Holland T4.105, Semanatoarea de prasitoare BISO pe 6 randuri si nu in ultimul rand combinatorul BISO de 4 metri.
 
In cadrul Festivitatii de Premiere a Excelentei in Agricultura in regiunea de Nord-Est, au fost premiati 23 de fermieri din Regiune iar premiul pentru Ferma vegetala a anului a fost oferit de catre BISO Romania Domnului Ion BUIMAC, administrator al Agralmixt SA.
 
BISO Romania este o filiala a companiei austriece BISO Schrattenecker, specializata in producerea de echipamente agricole de recoltat pentru culturi paioase, floarea-soarelui si porumb si este producator unic in Europa de echipamente de recoltat rapita si soia cu sistem hidraulic. Telul companiei este o mai buna pregatire a terenului si o mai mare acuratete la recoltare, echivaland cu o reducere semnificativa a pierderilor.
 
 
 
      
  

Publicat in 24-sep-2014