Aedin Vildan si Gabriel Enciu premiati de Biso la Gala ”Premiile Top Agribusiness”

Facultatea de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala (MIEADR), alaturi de Biso Romania si alti parteneri, mari companii din sectorul agribusiness, a organizat prima editie a Premiilor ”Top Agribusiness”. 

Evenimentul si-a propus sa evidentieze performanta in agricultura in contextul in care, in prezent, aceasta componenta esentiala a economiei romanesti s-a dezvoltat continuu incat, asa cum spunea prof. univ. dr. Toma Adrian Dinu, decanul MIEADR, ”se poate spune ca s-a trecut de la ‹‹avem un mare potential››, la ‹‹avem si realizari››”. 
 
S-au acordat 22 de trofee, prin care a fost recunoscuta performanta tehnologica la principalele culturi de grau, porumb, floarea soarelui, rapita, dar si implicarea in treburile comunitatii, ale societatii, atitudinea fata de nou, de progres, seriozitatea in afaceri si, la final, intreaga cariera. Nu a fost trecut cu vederea nici antreprenorul viitorului, specialistul, unul dintre reprezentantii generatiei noi in afacerile din agricultura care va performa in domeniu. A fost premiata, de asemenea, conducerea la varf a destinelor agriculturii romanesti si europene in persoana fostului Comisar European pentru Agricultura, Dacian Ciolos.  
 
Biso Romania i-a premiat pe Aedin Vildan si Gabriel Enciu, oferindu-le trofelul  de “Fidelitate fata de tehnologia de inalta performanta”. „Sunt de sapte ani in Romania si pot spune ca unul dintre cele mai importante avantaje pe care le au fermierii romani fata de cei din Austria, tara mea natala, este faptul  ca sunt propriul lor stapan. Nu pierdeti aceasta sansa de a avea libertatea in mainile voastre. Europa se uita la Romania din punctul de vedere al agriculturii si toata lumea se asteapta ca aceasta tara sa dea tonul pe piata . Alaturi de Franta si Polonia, Romania va fi liderul agriculturii europene”, a declarat in cadrul evenimentului Andreas Feichtlbauer, Director Executiv, Biso Romania.
 
      
 

Published on 16-Dec-2014