AG Leader – versiunea imbunatatita in sprijinul fermierilor

Ag Leader a anuntat de curand lansarea versiunii 1.5 pentru modulul de comanda al ISOBUS Liquid Rate. Urmarind feedback-ul ulterior lansarii acestui produs, mare parte din sugestii au fost implementate pana in prezent. 

Una dintre caracteristicile cheie  ale tehnologiei Ag Leader este Liquid Control Module conectat prin ISOBUS, acum disponibil direct pe ecranul principal. Astfel, incepand de acum, utilizatorii pot continua sa foloseasca bine cunoscutul Ag Leader, cu o interfata usor de utilizat pentru mai multe functii avansate: 
- Selectia diuzelor
- Presiunea manometrului principal care indica dimensiunea picaturilor
- Indicatori referitori la  sistemul agitator si presiunea auxiliara
- Indicator referitor la viteza de functionare a pompei
- Indicator al vitezei manuale din ECU ( Unitatea de control electronica)
- Acces la rampe – ca o prima functie (este suportata in functie de tipul valvei)
- Nivelul lichidului din bazin
 
O alta caracteristica cheie o reprezinta setarile de densitate, acum, mai usor de utilizat, in special pentru acei utilizatori care ruleaza ingrasamant lichid unde densitatea se poate schimba de mai multe ori intr-o singura zi! Acest  soft integrat este disponibil acum si poate fi descarcat aici: https://dealer.agleader.com/kbp/index.php?View=entry&EntryID=1218.
 
BISO Romania este distribuitor exclusiv in Romania al sistemelor AG Leader, detinand acest brand in portofoliul local de aproximativ 2 ani. Va rugam sa nu ezitati sa contactati echipa BISO Romania pentru oferta si informații suplimentare!

Published on 3-Aug-2014