Biso Romania a fost prezenta la Agriplanta - Romagrotec 2014

09 Iunie 2014, loc. Fundulea, jud. Calarasi – Biso Romania a participat in perioada 5-8 iunie la expozitia anuala Agriplanta – Romagrotec 2014. 

Biso Romania este un expozant cu traditie al evenimentelor organizate de DLG Intermarketing, atat in Romania, cat si in Germania prin intermediul Biso Schrattenecker. Aceasta expozitie reprezinta o buna oportunitate de a intalni atat clientii vechi cat si noi clienti interesati fie de achizitionarea unor utilaje si masini agricole de cea mai buna calitate fie de piese de schimb sau service pentru parcul tehnologic din propriile ferme.

 

„Avand in vedere ca Agriplanta este cea mai asteptata expozitie cu profil agricol din Romania am pastrat pentru acesta editie lansarea pe piata al celui mai nou produs marca Biso, semanatoarea de paioase cu o latime de lucru de 6 metri destinata semanatului cerealelor pe un sol pregatit prin arat sau brazdat. Agriplanta este un prilej bun pentru a ne promova ca si companie producatoare de utilaje performante pentru recoltat si prelucrat solul”, povesteste Andreea HINCU, Marketing Manager Biso Romania.

 

„Odata cu Agriplanta am dezvaluit si faptul ca, in perioada urmatoare, Biso Romania va inaugura o noua sucursala, in zona de sud a tarii, mai precis la Craiova”, a declarat  Andreas FEICHTLBAUER, Director General Biso Romania.

 

      

 

La dispozitia vizitatorilor au stat in permanenta reprezentantii de vanzari din toate cele 10 filiale Biso de pe teritoriul Romaniei.

 

Biso Romania le multumeste atat partenerilor sai si clientilor care ne-au vizitat in aceste zile de expozitie cat si organizatorilor pentru buna desfasurare a evenimentului !  

Published on 9-Jun-2014