Biso Romania, partener Gold Plus la Conferinta Nationala a Agricultorilor 2014

In acord cu dorinta noastra de a ne afla alaturi de fermieri si de nevoile lor, Biso Romania a fost, ca si anul trecut, partener Gold Plus la Conferinta Nationala a Agricultorilor 2014, organizata de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania.

Un important eveniment adresat fermierilor romani, conferinta s-a desfasurat joi, 15 mai, la Centrul de Conferinte Auditorium Pallady (Bucuresti) si a avut ca tema “Agricultura romaneasca intre subzistenta si performanta”.

Cu aceasta ocazie, le-am prezentat celor peste 700 de fermieri prezenti doua dintre utilajele noastre reprezentative, respectiv tractorul New Holland T7.260 si Headerul Biso 5,5m. Acestia au putut sa le testeze si sa primeasca detalii de la specialistii echipei Biso.

Ne-am bucurat sa remarcam ca necesitatea solutiilor pentru irigatii, unul dintre punctele asupra caruia a atras atentia in discursul sau Traian Basescu, Presedintele Romaniei, se afla si pe ordinea noastra de zi, intrucat in acest an am diversificat portofoliul de instalatii de irigat pe care le putem pune la dispozitia fermierilor.

“Am decis sa sustinem si in acest an Conferinta Nationala a Agricultorilor 2014 pentru ca unul dintre aspectele importante pentru activitatea Biso Romania este acela de a dezvolta colaborari pe termeni lung cu partenerii nostri care au aceleasi valori ca si noi, respectiv incredere, profesionalism, sustenabilitate ”, arata Andreas Feichtlbauer, Director Executiv BISO Romania.

Published on 21-May-2014