ULTIMELE STIRI:


Am selectat din Ghidul solicitantului – Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020, Submasura 4.1a, Investitii in exploatatii agricole, informatiile cu privire la valoarea maxima a fondurilor nerambursabilece pot fi accesate pentru innoirea parcului de utilaje agricole.

Citeşte mai mult...

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunta aprobarea procedurii de accesare a schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata de fermieri in agricultura.

Citeşte mai mult...

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta printr-un comunicat de presa ca beneficiarii PNDR pot incheia acorduri de finantare sau de garantare cu Institutiile Financiare Nebancare (IFN), fara a exista obligatia ca respectivele IFN sa fie inscrise in vreo asociatie de profil.

Citeşte mai mult...

Codul de bune practici, publicat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie și Protecția Mediului (ICPA) București, a realizat o radiografie a diverselor tipuri de sol din Romania si cum se comporta acestea in perioadele ploioase, prezentata in cele de mai jos.

Citeşte mai mult...

ABONARE LA NEWSLETTERPentru ultimul nostru newsletter click aici.