ULTIMELE STIRI:


Portofoliul de utilaje al Biso Romania este bogat in echipamente care se pliaza pentru cultivarea de soia, potrivite atat pentru toate tipurile de buget, cat si pentru diferitele tipuri de ferme agricole, de la cele mici, pana la cele cu intinderi mari de teren. Acest lucru a fost evidentiat in cadrul Conferintei Donau Soja, organizata de Asociatia Donau Soja,in data de 12 martie, la Centrul de Competenta Agricola din Drajna al Biso Romania.

Citeşte mai mult...

Folosirea unei maşini de erbicidat ce dispune de tehnologie de ultimă oră îi conferă fermierului avantajul major al controlului atent al costurilor inputurilor şi, bineînțeles, posibilitatea de a oferi la timpul potrivit pământului protecţia necesară pentru culturi sănătoase. Despre toate acestea am vorbit cu Costin Moţoiu, product manager în cadrul Biso România.

Citeşte mai mult...

Biso Romania este partener al Conferintei Donau Soja, organizata de Asociatia Donau Soja, impreuna cu membrii organizatiei si alti parteneri ai sai, precum ADAMARomania, AGRICESEM groupe AXEREAL, AGRIFUTUR, ALL LABS SYSTEM, BASF Crop Protection Romania,BUNGE Romania, DONAU SAAT, EURALIS Seminte Romania, ITC Seeds, SGS Romania si TIMAC AGRO. Evenimentul va avea loc in data de 12 martie, incepand cu ora 9.00, la sediul central al Biso Romania (Drajna Noua, Dragalina, judetul Calarasi, Romania).

Citeşte mai mult...

La aniversarea a 10 ani de prezenta pe piata romaneasca, Biso Romania a derulat primul studiu intern privind brandul sau de angajator, asa cum este acesta perceput de echipa Biso. Rezultatele ne-au bucurat si ne-au confirmat ca suntem, impreuna, pe calea cea buna!

Citeşte mai mult...

ABONARE LA NEWSLETTERPentru ultimul nostru newsletter click aici.