ULTIMELE STIRI:


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta printr-un comunicat de presa ca beneficiarii PNDR pot incheia acorduri de finantare sau de garantare cu Institutiile Financiare Nebancare (IFN), fara a exista obligatia ca respectivele IFN sa fie inscrise in vreo asociatie de profil.

Citeşte mai mult...

Codul de bune practici, publicat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie și Protecția Mediului (ICPA) București, a realizat o radiografie a diverselor tipuri de sol din Romania si cum se comporta acestea in perioadele ploioase, prezentata in cele de mai jos.

Citeşte mai mult...

In cele de mai jos veti descoperi cateva recomandari utile pentru situatiile in care ferma dvs. se afla intr-o zona cu ploi insuficiente. In plus fata de acestea, echipa Biso Romania va sta oricand la dispozitie atat cu solutii concrete, de utilaje si echipamente agricole, cat si cu exemple de succes din experienta de lucru cu fermieri care s-au confruntat cu provocari similare.

Citeşte mai mult...

In urma unui sondaj realizat recent la nivelul Statelor Unite ale Americii, Ag Leader a fost desemnat cel mai puternic brand din agricultura de precizie.

Citeşte mai mult...

ABONARE LA NEWSLETTERPentru ultimul nostru newsletter click aici.