ULTIMELE STIRI:


Biso Romania sustine, in calitate de sponsor, prima editie a evenimentului Top Agribusiness, organizat de USAMV Bucuresti in data de 10 decembrie, in cadrul centrului cultural ArCub. Acesta isi propune sa premieze performanta in domeniul agriculturii si sa recunoasca meritele fermierilor care s-au remarcat in acest sens. Cu aceasta ocazie, Biso Romania va acorda Premiul pentru fidelitate fata de tehnologia de inalta performanta.

Citeşte mai mult...

Dragi parteneri Biso, in aceasta saptamana lansam, atat in varianta tiparita cat si electronica, revista Biso Magazine. Prin ea ne-am propus sa facem un pas inainte in relatia cu dvs., pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a va aduce informatii de valoare, care sa va sprijine in activitatea dvs.

Citeşte mai mult...

Ag Leader Technology, furnizor premium de hardware si software pentru agricultura de precizie si partener Biso Romania, anunta lansarea unei noi linii de Sisteme GNSS (Sisteme Satelitare de Navigatie Globala) – GPS 6000, GPS 6500, RTK Relay si statie GPS 6500, precum si al celui mai nou sistem de comanda, SteerCommand.

Citeşte mai mult...

ABONARE LA NEWSLETTERPentru ultimul nostru newsletter click aici.